Ny modell i växthusbutiken

Hoppas att ni inte har missat 2017 års allla växthusnyheter.

Nu har vi ytterligare ett växthus från nordiska hobbydrivhus till försäljning i butiken. Det är ingen produktnyhet utan har funnits på deras hemmamarknad i Danmark även tidigare och nu erbjuder vi det även i Sverige för den som vill ha ett funktionellt och användbart växthus till ett mycket förmånligt pris.  Växthus modell Basic är lite lägre än de mer exklusiva växthusen men med 219 cm taknockshöjd vid användande av den tillhörande sockeln räcker det gott till för den som vill ha ett växthus för odling.

Trots det låga priset får man nytta av den  snillrika konstruktionen på växthusen från nordiska hobbydrivhus och även modell basic har flera fördelar jämfört även med konkurrenternas dyrare modeller.
Växthuset monteras t.ex. med rostfria stålbultar som är väsentligt starkare än aluminiumbultar som vanligtvis används vid montering.
Växthuset kommer med 4 eller 6 mm polykarbonat eller 4 mm härdat glas som fästs med silikon (inkluderat i priset) och svarta plastlister vilket blir både stabilt och snyggt.