Växthusväljaren

Växthusväljaren

Välj först om du ska ha ett fristående växthus eller väggväxthus
När du ska välja vilket växthus du ska ha är första steget att välja om det ska vara ett väggväxthus/uterum eller ett fristående växthus.

Välj form
Nästa steg blir att välja form. Ska du ha ett sexkantigt växthus / lusthus,, ett fyrkantigt växthus eller kanske ett T-format växthus (Vinkelväxthus)?

Välj storlek
Vidare är det dags att fundera över hur stort växthus du ska ha. Här är det naturligtvis ambitionen och tillgängligt utrymme i trädgården som avgör. Vad ska växthuset användas till? Enbart odling eller även med en sittgrupp för rekreation? Hur mycket tid och pengar har du att lägga på växthuset?

Välj modell
Slutligen är det dags att bestämma den specifika modellen. En lite enklare och billigare modell, t.ex. Venus eller en mer påkostad och robust. Kommer det att stå utsatt för vind och stora snömängder? Om svaret är ja och om växthuset även ska användas med uppvärmning på vår och höst är det värt att satsa på ett växthus med tjockare polykarbonat som håller värmen bättre, t.ex. sofiero eller Zeus.

Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att du får valuta för pengarna på glashusen.se Vi har inga dyra showrum, mellanhänder eller andra omkostnader utan använder oss av visningsväxthus hos vanliga odlare runt om i Sverige och säljer växthusen direkt från tillverkarna.