Växthus som present till någon som fyller jämt

Alla vill leva länge men ingen vill bli gammal.

Så är det kanske, men äldre blir vi, och med det följer de återkommande bemärkelsedagarna. Och vad ger man sin partner när det är dags att fylla jämt.

En resa eller upplevelse är populärt.  Eller varför inte ge din partner ett växthus på bemärkelsedagen. Om ni har en trädgård och denne är någelunda intresserad av  trädgård iallfall. Antingen av odling eller av att kunna sitta i skydd för väder och vind tidigt på våren och långt in på hösten och betrakta naturens växlingar.  Med våra växthus och lusthus med glas i sidorna blir växthuset trädgårdens hjärta där man kan sitta på morgonen i lugn och ro eller ställa in bord och bjuda på mat.  Den ultimata presenten. En upplevelse och en sak i ett.
Det går att arrangera upplägget på flera olika sätt.  Antingen kan man köpa något av tillbehören t.ex. en hylla eller en automatisk fönsteröppnare och så när jubilaren funderar som mest på vad man ska med detta till framgår det att presenten innefattar ett växthus som denne sedan kan få välja modell på.

Eller om man känner sin partner väl går det naturligtvis att lägga beställningen av utvald växthusmodell som man har snappat upp att denne är intresserad av.

Oavsett vilket kan man vara säker på att detta kommer bli en av de mest minnesvärda och bestående presenterna under jubilarens livstid.