Glashusen omdömen

Glashusen är en öppen och transparent växthushandel som bl.a. jobbar med att tidigare kunder kan välja att ansluta som visningsväxthus vilket dels underlättar för nya kunder då chansen är större att de ska kunna se en växthusmodell de är intresserade av i närheten av där de bor men det ger också en helt transparent där tidigare kunder kan ge både ris och ros om hur nöjda de är med allt ifrån leverans till tydlighet i monteringsanvisning. Inga förinövade säljfraser från slipade säljare utan den sanna upplevelsen.

Vi får också mycket positiv feedback kring kundernas möjlighet att få direktnummer till en och samma kontaktperson på glashusen.se genom hela processen så att man kan ringa och fråga om allt från leveransstatus till frågetecken som dyker upp under montering.

Ett växthus är en sällanköpsprodukt men det är roligt att vi redan nu har återkommande kunder t.ex. kunden som köpt ett växthus från glashusen.se och något år senare hör av sig igen och vill beställa ett växthus från glashusen.se även till fritidshuset.

Visst kan ett växthus ta tid att montera men den feedback vi har fått är att monteringsanvisningarna till växthusen på glashusen.se är tydliga och lättare att följa än många andra växthusmodeller.

Har du köpt något från glashusen.se? Lämna ett oberoende omdöme om glashusen.se du också eller kontakta oss direkt med din feedback.