Handla växthus utan att ange kontokort eller personuppgifter

Ibland vill man inte lämna ut sina privata uppgifter som kredit- eller kontokortsnummer eller personnummer som man vanligtvis behöver göra för att kunna handla online eller för att kunna handla mot faktura.

På glashusen.se kan du betala med en traditionell banköverföring eller betala till bankgiro och behöver då inte ange kredit- eller kontokortsuppgifter eller personnummer som man behöver göra om man vill handla mot faktura.

Naturligtvis finns betalningsalternativen betalkort (konto- eller kreditkort) och betalningsalternativet är fullständigt säkert då glashusen.se använder sig av en etablerad extern aktör (stripe) som naturligtvis har högsta säkerhet så glashusen.se behandlar inga betalkortsuppgifter själva. Vidare finns betalningsalternativet fakturabetalning också för den som föredrar det men vid fakturabetalning görs en kreditupplysning mot personnumret vilket naturligtvis inte görs om man betalar i förskott. Alla adress och personuppgifter är skyddade då vi använder ssl-säkerhetscertifikat (https) och hanteras i enlighet med gdpr.