Köp växthus mot faktura i efterskott

Glashusen.se är en pålitlig partner när det gäller ditt växthusköp. Vi har ett stort utbud från flera olika kända tillverkare och har varit aktiva på den svenska marknaden i över fem år.
Naturligtvis är både personuppgifter och kortuppgifter säkra på glashusen.se då vi behandlar personuppgifter konfidentiellt och i linje med GDPR och har https säkerhetscertifikat, vilket förhindrar att obehöriga kommer åt någon information och genom att alla kortbetalningar dessutom hanteras genom en extern betallösning är alla kortuppgifter säkra och lagras inte på vår server.

Ibland vill man ändå vänta med betalningen tills man har fått hem sina varor.
Om du inte har några betalningsanmärkningar sedan tidigare kan du välja att betala ditt växthus mot faktura i efterskott. Kreditupplysning kommer att tas. Ange personnummer i fältet för övriga upplysningar vid beställning.
Du får din leverans efter att vi kontrollerat så att inga tidigare betalningsanmärkningar finns och har sedan 10 dagar på dig att betala din faktura från det att du får ditt växthus. Om fakturan inte betalas inom 10 dagar tillkommer en påminnelseavgift och dröjesmålsränta men vi kontrollerar naturligtvis också att du verkligen fått fakturan och att inget missförstånd har skett. Om fakturan ändå inte betalas tillkommer inkassokostnader och ytterligare dröjesmålsränta.
Vi skickar fakturan som bilaga med e-post för att hålla nere onödiga kostnader så lägg gärna till info@glashusen.se i din adressbok för att riskera att ditt epost-program inte filtrerar bort mail från glashusen.se.

Kolla också din skräp-inkorg om du har fått hem ditt växthus men inte fått fakturan.