Ny leverantör på glashusen.se av växthus, carport paviljonger m.m. med lager i Sverige

Nu kan vi även leverera produkter från Canopia med lager i Sverige för riktigt snabb leverans.

Canopia är Palrams varumärke för växthus och uterum. Canopia växthus och uterum är tillverkade av material som är kända för sin hållbarhet och kvalitet. Canopia erbjuder ett brett utbud av produkter i olika storlekar, former och färger.

Canopia är Palrams varumärke för växthus och uterum. Canopia växthus och uterum är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att hålla i många år. Canopia erbjuder ett brett utbud av växthus och uterum i olika storlekar, former och färger.

Växthus

Canopias växthus är utformade för att ge optimala förhållanden för odling av växter. Växthusen är tillverkade av aluminiumramar och polykarbonatglas eller -plast. Polykarbonat är ett starkt och hållbart material som släpper igenom mycket ljus.

Canopia erbjuder ett brett utbud av växthus i olika storlekar, former och färger. Växthusen finns i både fristående och väggmonterade varianter.

Uterum

Canopias uterum är utformade för att ge en skön och ombonad plats att vistas i. Uterummen är tillverkade av aluminiumramar och glas eller polykarbonat. Glas ger ett transparent utseende, medan polykarbonat ger ett mer diffust ljus.

Canopia erbjuder ett brett utbud av uterum i olika storlekar, former och färger. Uterummen finns i både fristående och väggmonterade varianter.

Canopias produkter

Canopias växthus och uterum har flera fördelar, bland annat:

  • Hög kvalitet och hållbarhet
  • Optimala odlingsförhållanden
  • Ett brett utbud av storlekar, former och färger
  • Enkel montering

Canopia – ett bra val för många

Canopias växthus och uterum är ett bra val för många som vill ha en vacker och praktisk plats att odla växter eller vistas i. Canopias produkter är tillverkade av material som är kända för sin hållbarhet och kvalitet.

Effekiv lagerhantering

Genom att effektivisera lagerhanteringen kan vi hålla nere omkostnaden och erbjuda riktigt bra priser på produkterna. För att hitta nya lagerlokaler kan man söka bland lediga lager på officeworld för att hitta något som passar storleksmässigt och geografiskt.