glashusen.se Våra växthusmärken

Vi säljer robusta växthus dels från Nordiska Hobbydrivhus  som har tagits fram i Danmark och är anpassade till nordiska väderförhållanden och dessa kvalitetsväxthus säljs i Sverige enbart på glashusen.se. Vi säljer även alla modeller från anrika Vitavia som har tagits fram av en engelsman och en dansk som tillsammans har mer än 30 års erfarenhet av växthuskonstruktion.

Nordiska hobbydrivhus har tre storlekar av sexkantiga modeller som fungerar som ett vackert lusthus i trädgården för rekreation och odling. Naturligtvis finns här också traditionella fyrkantiga växthus samt väggväxthus. Med sina förstärkta rörprofiler, hörnförstärkningar och stålbultar  är  alla växthusen från Nordiska hobbydrivhus rustade att klara det nordiska klimatet. Växthusen från nordiska Hobbydrivhus har polykarbonat i taket och glas eller polykarbonat i sidorna.

Vitavia erbjuder flera olika varianter av fristående växthus samt ett stort utbud av väggväxthus där de minsta passar på balkonger, små trädgårdar och i koloniområden och de större fungerar som ett uterum intill villan. Baserat på traditionell växthusdesign och erfarenhet erbjuder Vitavia en optimal kombination av stabilitet och prisvärdhet.