Växthus som julklapp

Vintern är kanske inte den tid man förknippar med växthusköp eller växthusodling. Om det inte gäller ett uppvärmt växthus eller ett orangeri. För ett växthus kan fylla sin funktion även på vintern. Om inte annat som ett regn- och snöskyddat förvar av vintermöblerna.  Om man har ett växthus med polykarbonat på sidorna är det realtivt insynsskyddat, men det är ändå en bra ide att inte stuva växthuset fullt med trädgårdsredskap. Skaffa då hellre en extra redskapsbod. Men att ställa in trädgårdsmöblerna i växthuset när växthussässongen är slut fungerar bra. Kanske passar det t.o.m. att gå ut och sätta sig där och fika en vacker vinterdag och njuta av sitt växthus.

Och även om man inte vill ha sitt växthus levererat när trädgården är full med snö, eftersom man ändå behöver vänta tills tjälen gått ur jorden med monteringen, iaf om man ska fästa växthuset på plintar eller en mur, så kan man med fördel lägga sin beställning när som helst på året och ange ett önskat leveransdatum.

Så varför inte ge bort ett växthus i julklapp. Det kommer definitivt att bli en julklapp som hela familjen kan njuta av många år framöver. Och även om du inte lägger växthuset under julgranen så, skriv ut en bild med valt växthus från glashusen.se eller köp ett presentkort på växthus hos glashusen.se att ge bort som julklapp.