Köp växthus med kreditkort och få återbäringspoäng för ditt köp

glashusen.se kan du välja flera olika betalningsalternativ för ditt växthusköp. Det smidigaste för dig som kund är antagligen kortbetalning som hanteras av en extern aktör (stripe) för ökad säkerhet.

Naturligtvis är både personuppgifter och kortuppgifter säkra på glashusen.se då vi behandlar personuppgifter konfidentiellt och i linje med GDPR och har https säkerhetscertifikat, vilket förhindrar att obehöriga kommer åt någon information men genom  att alla kortbetalningar dessutom hanteras genom en extern betallösning är dina kortuppgifter säkra och lagras inte på vår server.

Vanligtvis har de flesta kreditkort också någon form av bonuspoäng så att du får återbatalning på någon procent av det köp du gör med ditt kreditkort. Det låter inte mycket men med de beloppen som man betalar för växthus så kan det bli åtskilliga hundralappar i bonusåterbäring från ditt kreditkort. För en produkt som du ändå skulle köpa och som du kommer ha mycket nytta och glädje av i trädgården och som dessutom sparar pengar åt dig i flera år framöver då du kan skörda egna grönsaker, helt utan konstgödsel och bekämpningsmedel om du odlar giftfritt.